Zwembaden

Zwembad en Restaurant De Vossenburcht

Familiecamping De Vossenburcht grenst direct aan de oostzijde van De Witte Bergen. Gasten van Q-Homes De Witte Bergen kunnen kosteloos gebruik maken van het zwembad en de speelfaciliteiten van De Vossenburcht. Ook kunnen gasten gebruik maken van de snackbar en het restaurant van 'de buren'. Vaak gelden voor Q-Homes gasten speciale tarieven. U kunt De Vossenburcht 'binnendoor' makkelijk bereiken via een daarvoor aangelegde 'corridor' vooraan op Villapark De Witte Bergen. (ter hoogte van woning nr. 5) Gasten van Q-Homes krijgen een speciale toegangssleutel.

Speelvijver De Zwarte Dennen - IJhorst

Zwemvijver de Zwarte Dennen, midden in de bossen bij IJhorst, snel per fiets bereikbaar vanuit De Witte Bergen, biedt volop speel- en spartelplezier voor jong en oud. De grote zandstranden met ondiep water zijn geschikt voor de kleintjes en in het diepere gedeelte en ook buiten het water kan de jeugd zich vermaken. Op de ligweide is het heerlijk zonnen of picknicken. De zwemvijver is gratis toegankelijk voor iedereen en heeft veel parkeerplaatsen.

Adres: Vijverweg, 7715PA, IJhorst.

Heuveltjesbosbad (Balkbrug)

Het Heuveltjesbosbad is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving op een kwartiertje rijden vanaf De Witte Bergen. Het heeft alles om u een heerlijke zwemdag te bezorgen. Het zwemcomplex is geheel gerenoveerd en voldoet aan alle eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Het omvat drie zwembaden, variërend van een groot bad met duikplanken, een uitgebreid kinderbad en een familiebad met een opvallende gele waterglijbaan. Het complex biedt twee terrassen rondom het water en een grote ligweide.Voor wie even geen zin in luieren heeft zijn er diverse sportieve mogelijkheden zoals tafeltennis, beachvolleybal en een mega-springkussen.

Adres: Meppelerweg 60, 7707 CP, Balkbrug.

Bad Hesselingen (Meppel)

Bad Hesselingen in Meppel, op 20 autominuten vanaf De Witte Bergen, is een veelzijdige, kleurrijke, gastvrije en rolstoel-toegankelijke accommodatie voor zwemplezier, kindgerichte zwemlessen, aquasporten, solarium en sauna. Hét zwembad voor een dagje subtropisch waterpret, een spetterend verjaardagsfeestje, actief banenzwemmen of ontspannen in de whirlpool. De topper is de Mosquito Slide glijbaan! Blikvanger is de grote kleurige speeltuin met mega-trampoline en de voetbal arena op het veld.

Adres: Badweg 1, 7944 HJ, Meppel

De Broene Eugte - IJhorst

Zwembad De Broene ‘eugte ligt op 10 autominuten vanuit De Witte Bergen. Het beschikt over een wedstrijdbad en een recreatiebad. In het recreatiebad roetsj je van de glijbaan en kun je je met je vriendjes en vriendinnetjes uitleven. In het wedstrijdbad houd je jezelf fit door in je eigen tempo baantjes te trekken. Op het buitenterrein vind je speelattributen, een zonneweide en een beschut peuterbadje. Een gezellig uitje voor het hele gezin.

Adres: J.J. Gorterlaan 6, 7951 NA IJhorst.

De Slenken (De Wijk)

Openluchtzwembad De Slenken ligt in het nabijgelegen dorp De Wijk, op 10 autominuten vanaf De Witte Bergen. Er zijn  een wedstrijdbad, een peuterbad en een grote speelweide. Een toegankelijk, eenvoudig familiezwembad.

Adres: H. Tillemaweg 63a, 7957 CB, De Wijk.