Eetgelegenheden

 

Eetkamer Het Vosje (IJhorst)

Genieten van lekkere, vers bereide gerechten, in een ongedwongen, huiselijke sfeer? Laat u dan verrassen door de keuken van Het Vosje! Een uitgebreid aanbod van vlees, vis, en vegetarische gerechten in een gezellig restaurant. Ook biedt Het Vosje een buitenterras, een ijssalon en een makkelijke snackbar, dichtbij De Witte Bergen, voor als u eens geen zin heeft om te koken.

Adres: Heerenweg 36, 7955 PE IJhorst (Staphorst). 800m.

Het Vergulde ros

Eet café "Het vergulde Ros" (Halfweg)

Vroeger een pleisterplaats van paarden- en veehandelaren. Maar ook handelslieden als ”pannigie blauw” en ”stoffen bakkertie” kwamen aan het eind van de dag van hun eerlijk verdiende borreltje genieten. De schilderijen en borden aan de wand stammen uit die tijd. Ook origineel zijn de houten vloer (ossenrood), de oude stamtafel, smyrna tafelkleden en balken aan het plafond.
Het bijzaaltje staat in open verbinding met het café.

Adres: Gemeenteweg 392, 7951 PH, Halfweg (Staphorst).

Sun Palace

Chinees restaurant Sun Palace (Staphorst)

Chinees specialiteiten restaurant Sun Palace is het adres voor een heerlijke Chinese (afhaal)maaltijd.
Dit restaurant is gelegen in Staphorst en is met de auto prima te bereiken dankzij de ligging vlak naast de snelweg A28.

Adres: Oude Rijksweg 13, 7951 DX, Staphorst.

Chinees Afhaalcentrum - De Wijk

Chinees Restaurant - De Wijk

Welkom, Chinees Restaurant De Wijk is al meer dan 20 jaar het restaurant voor een goede en lekkere Chinese maaltijd voor de omgeving van De Wijk, IJhorst, De Stapel en Koekange.

Adres: Dorpsstraat 14 | 7957 AV | De Wijk | 0522 44 32 13

Restaurant Mulino

 Restaurant Mulino De Wijk
De plek waar u een avond kunt ontspannen en genieten van smaakvolle mediterraanse gerechten. Kinderen kunnen spelen in de speelhoek terwijl u na het eten naborrelt aan tafel of aan de bar of op het terras. Persoonlijke aandacht voor de gasten, vriendelijke en gastvrije bediening, smaakvolle gerechten met voor ieder wat wils. Ook een uitgebreide ijskaart van onze Italiaanse ijsspecialist Senso Gelato. Een uitgebreide bierkaart en ook de wijnkaart heeft aandacht gehad.

Adres: Dorpsstraat 51 | 7957 AS de Wijk | 0522 - 760 260 | 06 - 24 39 72 08